Rick Diemers, 
Telstar Webprojecten & Advies

“Ze werken netjes, komen na wat ze beloven en houden de snelheid erin.”

We weten zeker dat het altijd goed komt

Rick Diemers van Telstar Webprojecten & Advies:

“We werken al jaren samen met Support IT en bevelen hen regelmatig aan bij onze klanten”, vertelt Rick Diemers van Telstar Webprojecten & Advies. “Andersom is dat ook het geval. Inmiddels hebben we veel gemeenschappelijke klanten.”

“Telstar Webprojecten & Advies maakt sinds 2012 websites en webshops voor bedrijven in Pijnacker-Nootdorp en omgeving”, vertelt Rick. “Maar ook buiten de grenzen van deze regio weten klanten ons te vinden. Daarnaast hebben we een aparte tak voor het maken van online fotoboeken. Hiervan is Fotoboeken.nl ons bekendste merk.”

Honderden bestellingen
In de drukke maanden vinden er dagelijks wel honderden bestellingen plaats via Fotoboeken.nl. Klanten maken hun fotoboeken online op of downloaden de software en uploaden vervolgens hun opgemaakte album. “De software die we hiervoor gebruiken stelt bepaalde technische eisen aan de servers”, legt Rick uit. “Support IT adviseerde ons welk type we het beste konden nemen. Vervolgens installeerden ze alle servers. Vanaf het moment dat de servers draaiden monitoren ze deze continu, zodat onze klanten wereldwijd, 24 uur per dag bestellingen kunnen plaatsen.”

Netjes
Het fijne van de samenwerking is dat we volledig van Support IT op aan kunnen”, vertelt Rick. “Inmiddels ken ik Ferry en Robbin al behoorlijk goed. Ze werken netjes, komen na wat ze beloven en houden de snelheid erin. Hun informele bedrijfscultuur sluit goed aan bij die van ons. Omdat de dienstverlening van onze bedrijven in elkaars verlengde ligt, verwijzen we onze klanten met een gerust hart door naar Support IT. We weten zeker dat het altijd goed komt.”