Home / Blog / Uit het goede hout gesneden
Oscar van Buijtene

Oscar van Buijtene, 
OBS-Groep

“Support IT staat ons bij in de groei van onze onderneming”

Uit het goede hout gesneden

Vanuit de twee bedrijfspanden in de Boezem in Pijnacker, doet de OBS Groep zaken met bedrijven in de hele wereld. Van Panama tot China en van China tot Zuid-Amerika. “Onder de holding hangen vijf werkmaatschappijen”, legt directeur-eigenaar Oscar van Buijtene uit. Een ervan ontwerpt machines, drie produceren de verschillende onderdelen en een installeert en onderhoudt de machines waar ook ter wereld.”

“Support IT staat ons bij in de groei van onze onderneming”, aldus Oscar. “Wij hebben een abonnement en kunnen voor vrijwel alle ICT-zaken op de jongens van Support IT terugvallen. Van het installeren van werkplekken tot het laten draaien van de servers, het maken van back-ups, het opslaan van data in de Cloud, digitale telefonie tot cyber security.”

Goede beveiliging

Cyber security is volgens Oscar cruciaal. “Support IT is een belangrijke stakeholder voor onze ISO-certificering. Alles gaat bij ons online. Een goede beveiliging is onmisbaar voor onze bedrijfsvoering. Wij hebben daar zelf geen verstand van, dus vertrouwen we volledig op de jongens van Support IT. Zij dragen de verantwoordelijkheid om onze ICT goed te beveiligen en op dat vlak te voldoen aan de ISO-richtlijnen.”

Groei

Bij vrijwel iedere wijziging in de organisatie speelt Support IT een rol. Bijvoorbeeld als er in de loop van 2019 een derde pand bij komt in de Boezem in Pijnacker en er nieuwe werkplekken geïnstalleerd moeten worden voor het startende bedrijf 247lasersnijden. Daarbij wordt er een nieuwe webportal geïntroduceerd, waar klanten vanaf 1 november binnen een minuut een offerte kunnen aanvragen voor snij- en zetwerk. Support IT zorgde voor uitbreiding van de servers, zodat de software kan draaien. “Binnenkort lanceren we een eigen product”, vertelt Oscar enthousiast. “We komen met een logistiek systeem voor internetproducten. De groei die onze organisatie daardoor zal doormaken, brengt automatisch ook weer werk voor Support IT met zich mee.”

Oscar doet sinds 2014 zaken met Support IT. Hij spreekt over ‘een mooi klein bedrijf, met korte verbindingen’. “De jongens zijn altijd bereikbaar en begrijpen hoe het werkt. We zien vrijwel altijd dezelfde personen. Ze zijn uit het goede hout gesneden. Ferry laat zich overal in de regio zien en is maatschappelijk betrokken. Het past bij ons om loyaal te zijn en lokaal in te kopen.”

Meer Referenties