Home / Blog / IT is van levensbelang voor ons bedrijf

Steven Hofman
Co-owner Account Service
Holland B.V.

“IT is van levensbelang voor ons bedrijf.”

“IT is van levensbelang voor ons bedrijf. “

Begin augustus verhuisde Account Service Holland van Nootdorp naar Delfgauw. “Steeds meer ondernemers maken gebruik van onze administratieve, financiële en fiscale diensten”, vertelt relatiebeheerder Steven Hofman. “Het is onze ambitie om binnen drie jaar te groeien van vijf naar zeven medewerkers. Het nieuwe pand biedt daar voldoende ruimte voor.” Support IT verzorgde de migratie van de werkplekken en de server.

MKB-klanten kunnen bij Account Service Holland terecht voor onder meer hun financiële administratie, de salaris- en belastingadministratie, het samenstellen van jaarrekeningen en begrotingen en advies over vele uiteenlopende ondernemerszaken. In zijn werk ziet Steven de laatste jaren een verschuiving plaatsvinden. Boekhoudpakketten maken het voor klanten eenvoudiger om zelf hun administratie te doen. Daardoor kunnen wij ons concentreren op de jaarrekeningen en aangiften – en vooral op de interpretatie ervan. Onze adviesrol wordt daardoor steeds belangrijker, net als continue monitoring van de administratie van onze klanten. Zij verwachten dat wij er bovenop zitten en proactief zijn. IT is daarbij van levensbelang voor ons bedrijf. We digitaliseren de administraties zoveel als mogelijk. Hierdoor blijft er meer tijd over voor advisering.”

Ondernemersmentaliteit

Steven en zijn compagnon Gerard van den Berg spreken de taal van de ondernemers. “Samen met de klant trekken wij de kar. Wij zijn zelf ook ondernemer en weten wat daarbij komt kijken. Daardoor kunnen wij ons goed inleven in de uitdagingen en vraagstellingen van onze klanten. Ondernemers kiezen voor Account Service Holland vanwege de grote betrokkenheid van het gehele team en de juiste ondernemersmentaliteit. Wij geven inzicht in de financiële en fiscale consequenties van hun plannen.”

Enthousiast

“Vier jaar geleden stopte onze IT-leverancier ermee”, vertelt Steven. “We zochten een professionele organisatie en kwamen uit bij Support IT. Een IT-bedrijf met jonge gasten die, net als wij, enthousiast aan de weg timmeren. Ik doe graag zaken met mensen die voor hun vak staan en het aankunnen. Wij hebben een serviceovereenkomst, waarbij onder meer onze server dagelijks op afstand in de gaten gehouden wordt. Als iets niet goed zou gaan, merkt Support IT dat waarschijnlijk nog eerder dan wij. Elk kwartaal komt een van de medewerkers van Support-IT bij ons langs voor updates en controle van het systeem. Voor ons en onze klanten is ook de gegarandeerde vertrouwelijkheid van de gegevens zeer belangrijk.

Oplossing

Support-IT hielp ons om hiervoor een goede en veilige oplossing te vinden. Kort voor de verhuizing is onze e-mail gemigreerd naar de Cloud. We gebruiken nu Office 365, waardoor we ook vanuit huis kunnen e-mailen via onze werkmail. In ons nieuwe pand richtte Support IT de vijf werkplekken in met elk twee moderne beeldschermen. Ook is een nieuwe server geïnstalleerd. Beide migraties verliepen heel soepel. Support IT is goed bereikbaar, biedt snel oplossingen en heeft duidelijk verstand van zaken.”

Meer Referenties