Joyce Lansbergen,
LG Flowers

“Het prettige van Support IT is het enthousiasme waarmee ze met ons meedenken”

Met Support IT is alles gestructureerd

Joyce Lansberen van LG Flowers:

Gerberakwekerij LG Flowers heeft sinds eind 2015 een nieuw kantoorpand in Pijnacker. Support IT zorgde ervoor dat het IT-netwerk daar helemaal up-to-date is. Hierdoor kan er nog makkelijker en veiliger gewerkt worden.

“We werken al jaren samen met Support IT”, vertelt mede-eigenaar Joyce Lansbergen. “Zij vervingen ons eerste netwerk, dat nog gebouwd was door studenten die ooit bij ons stage liepen. Als er voor die tijd een computer crashte, waren we als de dood dat we al onze bestanden kwijt waren. Met Support IT hoeven we daar niet meer bang voor te zijn, omdat alles gestructureerd is. Als er een computer kapot gaat, wordt die gewoon vervangen. Omdat er regelmatig back-ups worden gemaakt, lopen we niet meer het risico al onze bestanden te verliezen.”

E-mail in de cloud
“Voordat we naar het nieuwe pand gingen, vroegen we Support IT welke aanpassingen ze adviseerden voor ons netwerk”, zegt Lansbergen. “Ze vernieuwden de server en zetten onze e-mail om in de cloud. Ons bedrijf staat in een gebied waar internet niet altijd betrouwbaar is. Het is traag en ligt er wel eens uit. Omdat veel verkopen via e-mail binnenkomen, hebben we behoefte aan een stabiele en veilige verbinding. Door e-mail in de cloud, kunnen we er nu van op aan dat we geen belangrijke e-mails mislopen.”

Snel communiceren
Om efficiënter te kunnen werken, maakt LG Flowers nu gebruik van SharePoint en Skype for Business. Lansbergen: “Onze afdeling marketing en communicatie gebruikt SharePoint voor het opslaan van foto’s, logo’s en ander beeldmateriaal. We creëerden een digitale bibliotheek in de cloud. Deze is overal bereikbaar en kost ons geen geheugen. Skype for Business gebruiken we vooral voor de snelle interne communicatie. Als er iets geregeld moet worden, chatten we via de computer.”

“Het prettige van Support IT is het enthousiasme waarmee ze met ons meedenken”, vindt Lansbergen. “Ook als ons vraagstuk breder is dan de IT. Ze zijn flexibel en schakelen snel. Als er eens iets is, hoef ik maar te bellen en het wordt in een mum van een tijd opgepakt.”