Home / Blog / Zakelijke VoIP telefonie nu ook via Support IT
Office365 Teams

Zakelijke VoIP telefonie nu ook via Support IT

Wist je dat je ook voor VoIP telefonie bij Support IT terecht kan? VoIP is voor veel bedrijven een cruciaal onderdeel van de moderne zakelijke ICT-omgeving. Toch zien we in de praktijk dat VoIP vaak nog een stuk efficiënter kan worden toegepast en dat er flink bespaard kan worden op de maandelijkse kosten. Bij Support IT bieden we maatwerk VoIP oplossingen in combinatie met ondersteuning uit één bundel.

Wat is VoIP telefonie?
VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en dit is een communicatiemiddel voor telefonie via internet. Je hebt dus alleen een internetverbinding nodig om te kunnen bellen. Internetbellen via VoIP is uitermate geschikt voor de zakelijke markt, voornamelijk omdat het een schaalbare en flexibele oplossing voor telefonie biedt.

Waarom VoIP via Support IT?

 • Deskundige ondersteuning
  Eén aanspreekpunt voor alle vragen over VoIP en IT
 • Grip op de kosten
  Onbeperkt bellen binnen Nederland voor een vast bedrag per maand
 • Maatwerk & advies
  Een telefooncentrale die aan al jouw wensen en moderne gemakken voldoet
 • Productiviteitswinst
  Haal meer uit VoIP met de handige smartphone en desktop integratie
 • Eenvoudig schaalbaar
  Pas maandelijks het aantal gebruikers aan op de behoefte binnen de organisatie 

Ons VoIP cloud platform biedt eindeloze mogelijkheden

Bij Support IT kunnen we de VoIP telefooncentrale van je bedrijf geheel naar wens instellen en je adviseren over het toepassen van nieuwe functionaliteiten die jouw bedrijfsprocessen vereenvoudigen. Zo bel je via ons VoIP cloud platform via je vaste- of mobiele telefoon standaard uit via een vast zakelijk telefoonnummer. Daarnaast kan je ook de beschikking krijgen over premium belfuncties zoals meervoudige gesprekken of het individueel instellen van je bereikbaarheid.

Softphone: geen fysieke telefoon meer op je bureau

Met de introductie van de softphone heb je voortaan geen fysieke telefoon meer nodig. De softphone bestaat uit een geïntegreerde app op je computer en mobiele telefoon waarmee je onder het zakelijke telefoonnummer kan bellen. Het enige wat je nodig hebt is een headset om de telefoon vanaf je computer aan te nemen en tussendoor kan je telefoongesprekken ook eenvoudig doorzetten naar je mobiele telefoon.

Groepsfuncties voor professionals

Wanneer je VoIP afneemt bij Support IT krijg je ook de beschikbaarheid om professionele groepsfuncties toe te voegen aan de telefooncentrale. Zo krijg je standaard een centraal telefoonboek met al je zakelijke contacten en een beheer app voor het (op afstand) inschakelen van de dag- en nachtstand van de telefooncentrale. Verder is de VoIP telefooncentrale uit te breiden met de onderstaande groepsfuncties.

De meest populaire groepsfuncties voor VoIP:

 • Bediening app telefooncentrale
 • Centraal telefoonboek
 • Desktop integratie
 • Call Center met automatische wachtrij
 • Welkomstboodschap
 • Keuzemenu
 • Groepsvoicemail
 • Geavanceerde dag-, nacht- en vakantieschakelingen

Wil je ook een geoptimaliseerde VoIP telefooncentrale voor een scherpe prijs?

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van VoIP en helpen je met het vinden van de beste VoIP configuratie die bij jouw organisatie past. Ontdek wat Support IT voor je kan betekenen op het gebied van VoIP telefonie en ga met ons het gesprek aan.

Meer Berichten

Even voorstellen – Rens

Inmiddels is Rens al een tijdje bij ons in dienst, misschien heb je hem zelfs al even gesproken of gezien? Aan de hand van een kort interview stellen welees meer