Home / Blog / Aankondiging Windows 11: de release; de functies en meer
Office365 Teams

Aankondiging Windows 11: de release; de functies en meer

Microsoft heeft aangekondigd dat Windows 11 beschikbaar wordt gemaakt voor nieuwe machines vanaf de feestdagen. Updates voor bestaande Windows 10 gebruikers zijn gepland voor begin 2022.
Windows is altijd het toneel geweest voor innovatie en ontwikkeling. Velen van ons hebben hun eerste email geschreven, of een eerste website bezocht in Windows. In een tijd waarin productiviteit en decentralisering steeds belangrijker wordt kondigt Microsoft nu Windows 11 aan.

Windows 11 beloofd een nieuwe, frisse ervaring te worden met een aantal belangrijke verbeterde functies.

– Vernieuwd design
Verfrissend uiterlijk, gericht op productiviteit en gemak

– Brede ondersteuning
Toegevoegde ondersteuning nu ook voor Android Apps

– Nieuwe technische ontwikkelingen
Toepassing van de nieuwste SSD-technologie voor razendsnel werken

– Grafische upgrades
Uitgebreide HDR functies voor ondersteunde monitoren

– Beheer via Cloud
Gemakkelijk beheren van je users en devices via Azure

Microsoft strijkt hier de weg glad voor beheerders en bedrijven om te gaan werken met het nieuwe Windows 11 in combinatie met Microsoft 365. Het platform voor online samenwerken en veilige oplossingen voor (thuis)werkplekken.

Natuurlijk gaan wij je voor in het gebruik van Windows 11 met de nieuwste technieken, zodat we in de basis de mooiste passende oplossingen kunnen aandragen. Graag ondersteunen wij je in de overgang naar Windows 11 door met een gepast advies te komen voor de upgrade naar Windows 11, al dan niet in combinatie met een Microsoft 365 Business premium oplossing.

Komende tijd zal er meer bekend worden over specificaties en eisen, Support IT houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Ben je geïnteresseerd in het upgraden en vernieuwen van je omgeving naar de laatste standaarden? Neem dan contact met ons op.

Meer Berichten

Even voorstellen – Rens

Inmiddels is Rens al een tijdje bij ons in dienst, misschien heb je hem zelfs al even gesproken of gezien? Aan de hand van een kort interview stellen welees meer