Home / Blog / Maak kennis met Rob
Rob van Esschoten

Rob van Esschoten

Sales en marketing

Maak kennis met Rob

Aangenaam! Wie ben je?
Rob, 27 jaar

Waar kom je vandaan?
Geboren in Delft, maar ik woon eigenlijk mijn hele leven al aan de oudeweg in Nootdorp.

 Wat voor opleiding heb je gedaan?
Begin 2019 heb ik mijn bachelor Commerciële Economie aan De Haagse Hogeschool afgerond.

Waarom wil je bij Support IT werken?
Eind 2011 had ik al eens een marketing stage bij Support IT afgerond, dit was in de tijd dat het bedrijf nog Support 015 heette. Ik kende Robbin en Ferry dus al.
Na mijn stage heb ik het Support IT altijd nog gevolgd en contact gehouden via LinkedIN.
Toen ik eind 2020 opzoek ging naar een nieuwe uitdaging kreeg ik al snel weer contact met Robbin en Ferry, wat uiteindelijk heeft geleid tot mijn nieuwe dienstverband.
De manier van denken en werken bij Support IT spreekt mij zeer aan. De persoonlijke benadering richting klanten, het lokale karakter, de fijne werksfeer en de professionele organisatie van het bedrijf hebben mij overtuigd dat dit de juiste stap is in mijn carrière. Daarnaast vind ik Robbin en Ferry echte ondernemers met een gezonde dosis ambitie. In mijn werk sta ik graag dicht bij de ondernemer, want ik vind het ook interessant om op strategisch niveau betrokken te kunnen zijn.

Wat verwacht je van je werk bij Support IT?
Ik ben begonnen in een nieuwe functie binnen het bedrijf, waarbij ik verantwoordelijk word voor de marketing van Support IT en Ferry ga ondersteunen op verkoop gebied. Ik verwacht dat ik met mijn commerciële achtergrond nieuwe inzichten kan geven, zodat we onze klanten in de nabije toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Daarnaast wil ik het bereik van Support IT binnen de regio vergroten en de technische kant van IT begrijpelijker maken. Dit wil ik doen door een vertaalslag te maken naar toepassingen, oplossingen en het inzichtelijk maken van voordelen en risico’s voor de klant.

Wat zijn je hobby’s, interesses, etc?
Ik heb een hele leuke vriendin Lianne, waar ik al ruim 4 jaar mee samen ben en ik hoop binnenkort met haar te kunnen samenwonen.

Ik hou ervan om te sporten. Nu doe ik een paar keer per week aan hardlopen en normaal gesproken ga ik ook naar de sportschool. Nu wegens corona doe ik thuis wat oefeningen, maar ik hoop dat de sportscholen snel weer opengaan. Vroeger heb ik gevoetbald bij RKDEO en SV Nootdorp, maar inmiddels ben ik alweer een aantal jaren gestopt. Wel kijk ik nog graag naar voetbalwedstrijden, in Nederland ben ik fan van Feyenoord en ik vind het ook leuk om eens per jaar een wedstrijd in he buitenland te bezoeken. Verder vind ik het leuk om af en toe te mountainbiken in het bos, hapje / drankje te doen met vrienden, ik kijk graag films en series en ik vind het leuk om af en toe met vrienden te game op de Playstation. Ook hou ik ervan om te koken en om af en toe een nieuw of authentiek recept uit te proberen. Als ik tijd over heb werk ik graag aan het verbeteren van mijn online marketing skills, zo heb ik nog een aantal websites in beheer waarop ik nieuwe technieken uitprobeer.

Meer Referenties