Home / Blog / HP Recycle programma voor toners en cartridges

HP Recycle programma voor toners en cartridges

Ook in deze tijd is het belangrijk stil te staan bij het effect van onze dagelijkse bezigheden op het milieu.
Zo staan in elk bedrijf op dagelijkse basis werkstations ingeschakeld en worden er veel geprint. Iedereen kan hierin zijn of haar verantwoordelijkheid nemen om de voetafdruk op ons milieu te verkleinen. Daarbij worden we geholpen door goede initiatieven van bedrijven om hun steentje bij te dragen.

Zo kun je nu kiezen voor het “HP Supplies Recycling” programma. In dit recycle programma voor toners en cartridges biedt HP je de mogelijkheid om zonder kosten en gemakkelijk je gebruikte of oude printcartridges terug te sturen. Zo kan HP de cartridges op een verantwoorde manier uit elkaar halen en de materialen hergebruiken om nieuwe cartridges te maken met de kwaliteit die we van HP gewend zijn.

Hoe werkt het?

Tot 10 Cartridges:
Via het formulier vraag je portvrije materialen aan om een retourzending in orde te kunnen maken. De retourzending kun je per post of koerier opsturen voor recycling.

10 tot 50 Cartridges:
Via het formulier vraag je een portvrij retour-etiket aan. De cartridges verpak je inclusief het retouretiket en lever je vervolgens af bij een postkantoor of koerier om verzonden te worden voor recycling.

50 tot 300 of meer Cartridges:
Via het formulier vraag je een container aan. Deze kun je aanmelden voor gratis afhaling.

Zoals je ziet is het gemakkelijk, geheel kosteloos en milieubewust.
Als je meer informatie wilt over het recycle programma voor toners en cartridges, neem dan contact op met onze servicedesk.

Meer Berichten

Even voorstellen – Rens

Inmiddels is Rens al een tijdje bij ons in dienst, misschien heb je hem zelfs al even gesproken of gezien? Aan de hand van een kort interview stellen welees meer