Aangenaam! Wie ben je?

Mijn naam is Sam en ik ben 20 jaar.

Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Rotterdam, maar woon momenteel in Berkel en Rodenrijs.

Wat voor opleiding heb je gedaan?

Momenteel ben ik nog bezig met mijn opleiding ‘System and Devices’ en volg ik nu een (BBL) ‘werken en leren’ traject bij Support IT. Ik heb voorheen in de horeca gewerkt, bijvoorbeeld bij La Fattoria in Berkel en Rodenrijs en hier ook een diploma in behaald. Maar toen ik klaar was met school en vakantie had, ben ik mij meer gaan verdiepen in ICT. Ik kwam er achter dat daar mijn interesses lagen en besloot om aan een ICT opleiding te beginnen.

Waarom wilde je bij Support IT werken?

Bij Support IT krijg ik de kans om veel kennis op te doen over ICT en hoe dit in de praktijk kan worden toegepast. Daarnaast is er een goede werksfeer en dit maakt dat ik het enorm naar mijn zin heb binnen het bedrijf. Er zijn niet veel bedrijven die zoveel tijd en moeite steken in een BBL student, dus daar ben ik mijn collega’s erg dankbaar voor. Er zijn veel verschillende werkzaamheden en uitdagingen, en dat maakt werken in de ICT en vooral bij Support IT onwijs leuk.

Wat verwacht je van je werk bij Support IT?

Ik ben in september begonnen aan mijn opleiding, ondanks dat ik in mijn vrije tijd veel bezig ben met ICT is er nog heel veel te leren. ik ga elke donderdag naar school en de rest van de week werk ik bij Support IT. Mijn opleiding duurt nog 3 jaar en ik hoop hier de komende 3 jaar dan ook te kunnen blijven en mijn diploma(‘s) te halen. Ook op de lange termijn zou ik graag bij Support IT werkzaam blijven, ik wil graag meer op het gebied van cyber-security doen.

Wat zijn je hobby’s, interesses, etc?

In het weekend ga ik vaak naar het strand of het park met de hond. In de avond zoek ik mijn vrienden op. Ik hou erg van muziek, speel zelf gitaar en dan het liefst rock & roll. Vaak doe ik dit ook met vrienden. Buiten werktijd vindt je mij vaak achter mijn PC om te gamen, alleen of met vrienden of collega’s bij Support IT.

Support IT nieuwe medewerker Sam